AJFF HALDEN

Stiftet 1938 - Tilsluttet NJFF

  • PDF

Hytta ligger vakkert til ved Nordre Hogsjø som er omringet av gode abbor og ørretvann. Hytta er rimelig til leie for foreningens medlemmer hele året.

ajffhytta1

Foreningens hytte ved Nordre Hogsjø i vakre Enningdalen

Så litt om hytta i all enkelthet: Hytta har tre soverom, stue og kjøkken. Alt er fullt møblert og på kjøkken er alt du trenger til å koke og lage mat samt til å spise av eller med. Solpanelet sørger for strøm og lys. Maten lager du på propanovnen. Vannsisterne på utsiden, bare å vri på en hendel.

Hytta fikk i 2002 en stor flott veranda som strekker seg fra inngangsdøra og til enden av stueveggen. Det er derfor mye lettere å holde rent inne, for nå kan du tørke av deg barnålene på gulvet utenfor.

To nye hagegrupper har vi kjøpt inn til verandaen så det er plass til mange om det vil sitte der og nyte livet.

Det eneste du trenger å ta med deg er sovepose eller annet sengetøy. To båter ligger nede ved flytebrygga, årene står i boden klar til bruk.

Hytta ligger i fint turterreng for de som liker å gå turer. Så kan vi skryte av at vi har nærbutikk i Enningdalen så du må ikke til Halden for å handle mat og drikke. Det er ikke mange kilometer til Sverige heller og da skulle jo det meste være innen rekkevidde for noen og enhver.

Hytteleien er billig selv for pensjonister (og da bør det være billig) så det ingen grunn til at medlemmene ikke skulle bruke hytta.

Det er bare herlig å sitte på verandaen å høre fuglene kvitre mens du ser ørreten vake nede i sivkanten. Eller du kan prøve fiskelykken. De medlemmer som er glade i frisk luft og fin natur burde utnytte denne muligheten det har her ved Hogsjø.

Da har vi vel sagt det meste for denne gang, men vi har et ønske: At flere medlemmene bruker hytta i tiden som kommer.

Vi ønsker dere en fin hyttetur

Utleie priser:

kr 50,- pr. døgn for medlemmer

hytta

Forskjellige kartutsnitt/flyfoto av hytta/området fra: kart.sesam.no:

hogsjo5

hogsjo4

hogsjo

hogsjo3

 

Sist oppdatert lørdag 23. januar 2010 18:48

You are here Hytta